SLIM subsidie aanvragen? Registreer dan de juiste gegevens van tekenbevoegde en contactpersoon

Vanaf maandag 19 augustus a.s. kunt u zich registreren voor het aanvraagtijdvak SLIM op 2 september. Bij deze registratie in het Subsidieportaal is het belangrijk de juiste persoonsgegevens te verstrekken.

Bij voorgaande tijdvakken is vaak het e-mailadres van de contactpersoon ingevuld als e-mailadres van de tekenbevoegde. Hierbij het verzoek om bij de gegevens van de tekenbevoegde ook daadwerkelijk het e-mailadres van de tekenbevoegde in te vullen. Het e-mailadres van de contactpersoon kan bij de gegevens van de contactpersoon worden ingevuld. Indien er een contactpersoon is opgegeven, dan zal communicatie via dat opgegeven e-mailadres verlopen. Beschikkingen en e-mails ten behoeve van uitvoering en verbetering van het kennis- en ondersteuningsprogramma worden ook naar de tekenbevoegde gemaild.

Op 2 september 2024 wordt het nieuwe aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen opengesteld. Het aanvraagtijdvak is geopend van maandag 2 september 2024, 9:00 uur tot en met maandag 30 september 2024, 17:00 uur. U dient zich vooraf te registreren via het Subsidieportaal van Uitvoering Van Beleid. Vanaf maandag 19 augustus 2024 is het mogelijk om te registeren.