Opening aanvraagtijdvak SLIM individuele mkb-ondernemingen op 2 september 2024

Op 2 september 2024 wordt het nieuwe aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen opengesteld. Het aanvraagtijdvak is geopend van maandag 2 september 2024, 9:00 uur tot en met maandag 30 september 2024, 17:00 uur.

Per aanvrager kunt u in het aanvraagtijdvak maximaal één subsidieaanvraag indienen. De behandelvolgorde van de aanvragen wordt bepaald door middel van een loting. U dient zich vooraf te registreren via het Subsidieportaal van Uitvoering Van Beleid. Vanaf maandag 19 augustus 2024 is het mogelijk om te registeren.

Alleen volledige aanvragen worden in behandeling genomen. U kunt hier meer informatie vinden over de vereisten waar een aanvraag aan moet voldoen.

Als bijlage bij uw aanvraag dient u een aantal documenten volgens voorgeschreven format aan te leveren. De meest recente versies van deze formats kunt u terugvinden op de website van Uitvoering Van Beleid. Formats kunnen gewijzigd worden op basis van wijzigingen in regelgeving. Gebruik daarom altijd de meest recente versies van de formats. Indien u gebruikmaakt van verouderde formats kan er essentiële informatie in uw subsidieaanvraag ontbreken, waardoor wij uw subsidieaanvraag als onvolledig kunnen beschouwen. De consequentie van een onvolledige subsidieaanvraag is dat wij deze, na eventuele aanvulling, onderaan de lotingslijst plaatsen. Een onvolledige subsidieaanvraag, die niet wordt aangevuld met de ontbrekende informatie, wordt niet in behandeling genomen.