Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014-2020) registreer u tijdig als aanvrager

Meer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert ESF deze programmaperiode ook een bijdrage. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen hiervoor subsidie aanvragen vanaf 15 oktober tot en met 7 november 2014.

Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid is dit aanvraagtijdvak maximaal € 22.000.000,- beschikbaar. De subsidie per project bedraagt maximaal 50 % van de projectkosten. Per aanvrager is de maximale hoogte van de subsidie vastgelegd in de subsidieregeling en bedraagt € 10.000,-.

Account aamaken en registreren

Voordat u een aanvraag voor Duurzame Inzetbaarheid indient, moet u eerst een account aanmaken en u registreren voor de regeling Duurzame Inzetbaarheid op het Subsidieportaal van het Agentschap SZW (www.mijnagentschapszw.nl). Doe dit voor 10 oktober aanstaande. Dan weet u zeker dat uw registratie op tijd wordt afgehandeld.

Daarnaast vindt u op de pagina Uitvoeren en verantwoorden op onze website een voorbeeldaanvraagformulier en een toelichting op de registratie- en aanvraagprocedure (zie onder Zie ook).

Hierin kunt u precies lezen wat u van ons mag verwachten en wij van u. U vindt daarin ook de informatie over de bijlagen die u aan uw aanvraag moet toevoegen. Op deze manier kunt u uw aanvraag voorbereiden voordat het aanvraagtijdvak open gaat.

Let op: het Agentschap SZW neemt alleen volledige aanvragen in behandeling.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via duurzameinzetbaarheid@agentschapszw.nl of (070) 315 2340.