Internetconsultatie ESF-regeling duurzame inzetbaarheid: reageren kan nog tot en met 4 juni

De ESF-subsidieregeling met het thema duurzame inzetbaarheid voor individuele bedrijven wordt naar verwachting komende zomer gepubliceerd in de Staatscourant. Sinds 22 mei jl. kunt u reageren op de concept-regeling. Deze constultatieronde loopt nog tot en met 4 juni 2014 via Internetconsultatie.nl.

Via deze site kunt u reageren op de regeling, zodat uw reactie bijdraagt aan de verbetering ervan. Uw commentaar wordt op prijs gesteld. U vindt de internetconsultatie rechts op deze pagina onder Externe links.

De regeling Duurzame Inzetbaarheid voor individuele bedrijven is een laagdrempelige regeling, gericht op kleinschalige projecten van minimaal € 8.000 en maximaal € 10.000,- subsidie per subsidieaanvrager. Voornaamste doelgroep voor de regeling is het midden- en kleinbedrijf (MKB), maar ook grotere organisaties in de (non)-profit sector kunnen er gebruik van maken. De regeling richt zich vooral op het vakbekwaam, gezond en gemotiveerd houden van werknemers. Zo kunnen werkgevers hun medewerkers beter behouden voor het steeds sneller veranderende werk.